skip to Main Content

Jouw veelzijdige cocktailbar

Middenin Volendam, aan de gezellige haven, vindt je cocktailbar &Drinkz. In onze bar kun je terecht voor de lekkerste cocktails en de beste kop koffie (Buscaglione). Daarnaast serveren wij heerlijke bites met daarbij een bijpassende wijn of bubbels. Wat onze sfeervol bar helemaal bijzonder maakt, is dat wij leuke en leerzame workshops cocktails maken geven. Benader ons voor meer informatie via 06-26174289. Ook kun je ons inschakelen als cocktail catering. Wij komen dan met onze mobiele cocktailbar naar de door jou gewenste locatie.

Kom borrelen in onze cocktailbar

Wij openden onze bar in maart 2012. Al meer dan vijf jaar lang hebben wij al diverse vrienden, families en bedrijven aan de meest heerlijke cocktails mogen helpen. Omdat onze bar beschikt over beamers, tv’s en gratis wifi, is het een toplocatie voor allerhande evenementen. Denk aan een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Wat ook de moeite waard is om te benoemen, is dat onze bar gerund wordt door niemand minder dan Cornell Tol, Nederlands Kampioen cocktail shaken. Alle cocktailmakers van deze bar zijn opgeleid door deze meester in het vak. Wil jij een workshop volgen of onze cocktail catering inschakelen? Dan weet je zeker met ervaren professionals van doen te hebben.

Kies voor een cocktail workshop

Naast dat je gewoon langs kunt komen in onze cocktailbar voor een gezellige borrel, kun je ook een leuke en leerzame workshop cocktails maken volgen. Deze cocktail workshop kost slechts € 35,- per persoon. Je hoeft zelf niets mee te nemen. Wij zorgen voor de materialen en de drankjes. De workshop begint met wat uitleg over de geschiedenis van cocktails. Daarna leggen we je alle handelingen uit, zoals shaken, stirren, builden en blenden. Ook leren we je hoe je een leuke garnering voor je cocktail maakt. Met als uiteindelijke doel: het creëeren van je eigen cocktail. Doe je best, want de best gemixte variant wint een mooie prijs!

Feestje? Schakel onze mobiele cocktailbar in

Geef jij binnenkort een feestje ergens in Nederland en wil jij je gasten heerlijke cocktails aanbieden? Schakel dan onze cocktail catering in. Wij halen jouw bedrijfsfeest, huwelijk of bijvoorbeeld jubileum naar een hoger niveau door vers bereide, sprankelende cocktails te serveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Onze cocktailbar staat voor je klaar

Ben jij op zoek naar een gezellige cocktailbar? Schakel &Drinkz in. Voor een spontane borrel, een gezellige workshop of een compleet verzorgde cocktail catering. Bel naar 06-26174289, mail naar info@cocktailvolendam.nl of vul ons online contactformulier in. Wij lichten je graag in over de mogelijkheden bij onze cocktailbar!

Back To Top