skip to Main Content

Wil jij een lekkere cocktail kunnen drinken op jouw feestje?

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat cocktail catering kan verzorgen? Schakel hiervoor de ervaren cocktailmakers van cocktailbar &Drinkz in. Wij helpen jou en je gezelschap graag aan de heerlijkste cocktails tijdens het bedrijfsfeest, huwelijk, vrijgezellenfeest of jubileum. Vertel onze catering welke drankjes wij mogen bereiden op jouw evenement. Dan zorgen wij van jouw feestje een ware cocktail party te maken. Bel naar 06-26174289 en schakel onze cocktail catering in!

Wat een cocktail met jouw feest kan doen

Ben jij ook zo’n liefhebber van cocktails? Maar hou je ook van gemak? En zoek je het daarom niet zelf achter een bar te kruipen om jouw gasten te kunnen voorzien van gemixte drankjes? Kies dan voor onze catering. Wij ontzorgen jou op je feest volledig. Wij komen met onze mobiele cocktailbar naar de door jou uitgekozen locatie. Daar bouwen we eigenhandig onze bar op. Wij maken precies die cocktails die jij wenst aan te bieden op je evenement. Dit doen wij professioneel, vakkundig, charmant en snel. Zo heeft iedereen binnen no time een heerlijk drankje in handen. Ook kunnen ze genieten van onze stijlvolle presentatie. En niemand hoeft zich daardoor op jouw feest te vervelen. Haal ook jouw bedrijfsfeest, huwelijk of jubileum naar een hoger niveau. Maak het in één klap stijlvoller, feestelijker en onvergetelijker door jouw gasten cocktails aan te bieden.

Waar komt onze catering vandaan?

De vertrekplaats van onze mobiele cocktailbar ligt in Volendam, aan de haven. Deze populaire en stijlvolle bar wordt gerund door niemand minder dan Cornell Tol, Nederlands Kampioen cocktail shaken. Hij kent alle kneepjes van het vak als geen ander. Alle medewerkers van onze bar zijn opgeleid en geïnstrueerd door deze professional. Je weet daarmee zeker dat onze ervaren, charmante en vakkundige cocktailmakers een foutloos, zeer smakelijk en prachtig gegarneerd drankje serveren. De specialisten van onze catering horen graag wat de reden van jouw feest of evenement is, of het een thema draagt en of je een bepaalde signature cocktail aan wilt bieden.

Schakel onze cocktail catering in

Wil jij onze catering inschakelen voor jouw feest of bijeenkomst? Wij zorgen dat jouw gehele gezelschap straks geniet van een heerlijke cocktail. Schakel &Drinkz in via 06-26174289, info@cocktailvolendam.nl of vul ons online contactformulier in. Met onze cocktail catering
maak je van jouw feestje een onvergetelijk evenement!

Back To Top