skip to Main Content

Zin in een stijlvol cocktail feestje?

Heb jij zin in een knallende cocktail party? Laat deze dan optimaal verzorgen door de catering van &Drinkz. Door jouw complete gezelschap de heerlijkste cocktails aan te bieden, tover je in no time een gewoon bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of jubileum om tot een ware party. Wil je zelf leren hoe je drankjes moet bereiden? Volg dan een cocktail workshop bij ons. Bel 06-26174289 en laat ons jouw cocktail party verzorgen!

Informatie over onze catering

Hou je van cocktails, maar voel je er niets voor deze zelf te moeten bereiden? Kies dan voor onze cocktail catering. Door de gasten van je bedrijfsfeest, huwelijk of bijvoorbeeld jubileum te laten proosten met versbereide, sprankelende cocktails, haal je je evenement direct naar een hoger niveau. Het wordt in één klap stijlvoller, feestelijker en onvergetelijker. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. Wij bouwen onze bar op, wij hebben zelf alle drankjes en materialen bij ons en uiteraard ruimen we onze spullen naderhand weer netjes op. Wij horen graag welke drankjes wij aan mogen bieden op jouw evenement.

Een party in de vorm van een workshop

Zoek jij naar leuke ideeën voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of familie-uitje? Kies dan voor een feestje in de vorm van een workshop. Cocktails leren maken is bij ons namelijk een ware party. Wij vertellen je alles over de geschiedenis van cocktails. We leren je alle handelingen te maken, zoals shaken, stirren, builden en blenden. En je mag uiteraard zelf een drankje maken. Het best gemiste drankje belonen we bovendien met een leuk prijsje. Kortom, als je nog op zoek bent naar een gezellige party waarbij de cocktail centraal staat, dan is onze workshop zeer geschikt.

Meer informatie over onze party bar

De basis van onze workshops en catering ligt bij cocktailbar &Drinkz in Volendam. De eigenaar van deze bar is niemand minder dan Cornell Tol, Nederlands Kampioen cocktail shaken. Wil jij alle tips en tricks van cocktails bereiden ontvangen van een ware meester in het vak? Plan dan een workshop bij ons in. Of kies voor onze catering als jij jouw feest graag wilt laten verzorgen door ervaren, charmante en vakkundige cocktailmakers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse in een cocktail party?

Heb jij zin in een gezellig feest waarbij de cocktail centraal staat? Wij bieden volop mogelijkheden. Zo kunnen wij een leuke workshop geven voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of vrijgezellenfeest. Maar ook voorzien wij graag de catering van jouw evenement. Bel naar &Drinkz via 06-26174289, mail naar info@yourcocktail.nl of vul ons online contactformulier in. Wij kijken nu al uit naar jouw cocktail party!

Back To Top