skip to Main Content

Een workshop cocktails maken nabij Alkmaar

Lijkt jou een cocktail workshop in de omgeving van Alkmaar een gezellige tijdsbesteding? Plan deze dan in bij cocktailbar &Drinkz in Volendam. Na een bezoekje aan onze cocktail workshop kun jij ook de lekkerste cocktails maken. Handig als je een keer zelf een cocktail party wilt geven! Of plan eenvoudig onze cocktail catering in. Bel naar onze cocktailbar via 06-26174289 en laat ons vanuit Alkmaar weten wat wij voor jou mogen betekenen!

Wat houdt onze cocktail workshop zoal in?

Dichtbij Alkmaar, in Volendam, zit de gezellige cocktailbar &Drinkz. De eigenaar hiervan, Cornell Tol, is Nederlands Kampioen cocktail shaken. Wil jij cocktails leren maken van the best? Plan dan een cocktail workshop bij onze cocktailbar in. Tijdens deze leuke en leerzame workshop leren we jou alles over de geschiedenis van cocktails. Je leert alle handelingen (shaken, stirren, build en blend) kennen, het mixen van dranken, garnering maken en het bereiden van een eigen cocktail. Bovendien wint de best gemixte cocktail nog een mooie prijs!

Voor wie is een cocktail party geschikt?

Een workshop cocktails maken is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Het is een van de leukste groepsactiviteiten, omdat iedereen er aan mee kan doen. Jong of oud, man of vrouw, alcohol-liefhebber of niet. Na een cocktail workshop in onze cocktailbar is iedereen voldaan en vrolijk. Ben je dus nog op zoek naar ideeën voor een vrijgezellenfeest, jubileum of een bedrijfsuitje? Met een cursus cocktails maken zit je altijd goed! Wij kunnen ook naar Alkmaar toekomen en een onvergetelijke cocktail party creëren.

Meer informatie over onze cocktail catering

Wil jij een knallende cocktail party geven, maar voel je er niets voor zelf achter de bar te moeten staan? Schakel ons dan in voor een professionele cocktail catering. Wij maken de heerlijkste cocktails voor jouw gezelschap. Hiervoor hoef je niet naar onze cocktailbar. Wij komen gewoon naar jou toe in Alkmaar of elders. Onze cocktail catering maakt van jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijeenkomst een ware cocktail party. Schakel ons direct in voor onze cocktail catering!

Zin in een cocktail workshop nabij Alkmaar?

Wil jij een workshop cocktails maken volgen in onze cocktailbar of heb jij zin in een cocktail party in Alkmaar? Via &Drinkz in Volendam kan het allemaal. Plan direct een cocktail workshop in of geef je wensen voor jouw feest door aan onze cocktail catering. Wij werken flexibel en zijn goed betaalbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie via 06-26174289, info@yourcocktail.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zien je graag tegemoet in onze cocktailbar of op jouw feest in Alkmaar!

Back To Top