skip to Main Content

Beleef een geweldige cocktail party in Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke cocktail workshop of cocktail party in de omgeving van Amsterdam? Bij cocktailbar &Drinkz in Volendam ben je aan het juiste adres! Tijdens een workshop cocktails maken leer je van ons de lekkerste cocktails maken. Maak dus snel een afspraak voor een geweldige avond in onze cocktailbar! Ook voor een echte cocktail party of een professionele cocktail catering kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie of maak direct een afspraak door vanuit Amsterdam te bellen naar 06-26174289.

Bezoek onze cocktail party vanuit Amsterdam

Altijd al een geweldige cocktail party willen beleven? Bezoek dan vanuit Amsterdam onze geweldige cocktailbar &Drinkz in Volendam. De eigenaar van deze mooie cocktailbar is Cornell Tol. Hij is Nederlands Kampioen cocktail shaken en hij is dus in staat om jou de lekkerste cocktails voor te zetten. Tijdens een cocktailparty in onze cocktailbar serveert hij zowel zijn eigen cocktails als klassieke cocktails. Uiteraard is het ook mogelijk om andere dranken te bestellen.

Een workshop cocktails maken

Een workshop cocktails maken van een echte expert? Plan dan in een workshop cocktails maken bij onze cocktailbar! Tijdens een cocktail workshop leer je onder andere wat over de geschiedenis van cocktails, maar ook de verschillende handelingen die moeten worden uitgevoerd zoals stirren, shaken en build en blend. Natuurlijk laten we je ook meer weten over verschillende dranken, mixen en het maken van garnering. Ten slotte mag je ook je eigen cocktail gaan bereiden. Degene die de beste cocktail maakt, wint een prijs! Een cocktail workshop is een ontzettend leuke groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

Schakel onze cocktail catering in voor een cocktail party

Wil je ook thuis in Amsterdam een echte cocktail feestje houden? Schakel dan onze cocktail catering in! Wij serveren dan de lekkerste cocktails aan jou en je gasten. Onze cocktail catering is ideaal bij een opening, feest of presentatie. Met onze cocktail catering beleven jij en je gasten een feestje om nooit te vergeten.

Neem contact op voor een workshop cocktail maken in Amsterdam

Ben je ook op zoek naar een professionele cocktail catering tijdens je cocktail party in Amsterdam? Of wil je tijdens je bedrijfsuitje genieten van een leuke cocktail workshop? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak door te bellen naar 06-26174289. Mailen kan naar info@yourcocktail.nl of je vult het online contactformulier in op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij geniet van een geweldige cocktail party in Amsterdam!

Back To Top