skip to Main Content

Geniet van een cocktail party in Beverwijk

Zoek je in Beverwijk een cocktailbar waar je terecht kunt voor een workshop cocktails maken? Breng dan een bezoekje aan cocktailbar &Drinkz in Volendam! Tijdens onze cocktail workshop leren jij en je vrienden of collega’s de lekkerste cocktails maken! Maak daarom snel een afspraak voor een cocktail workshop in onze cocktailbar. Zoek je nog een professionele cocktail catering voor je feestje of wil je een leuke cocktail party bezoeken? Ook daarvoor ben je bij cocktailbar &Drinkz aan het juiste adres. Neem vanuit Beverwijk contact met ons op door te bellen naar 06-26174289.

Bezoek vanuit Beverwijk onze cocktail party

Ben je op zoek naar een leuke cocktail party in de omgeving van Beverwijk? Kom dan eens naar cocktailbar &Drinkz in Volendam. Deze mooie cocktailbar wordt gerund door Cornell Tol, Nederlands Kampioen cocktail shaken. Alle cocktails tijdens een cocktail party in onze cocktailbar zijn dus gemixt door een echte expert! Op de avonden worden zowel eigen cocktails geserveerd als klassieke cocktails. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere dranken te nuttigen.

Maak een afspraak voor een workshop cocktails maken

Je kunt bij &Drinkz Volendam terecht voor een geweldig groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Wij geven namelijk een cocktail workshop. Wat kun je verwachten van een workshop cocktails maken? Tijdens een cocktail workshop leer je bijvoorbeeld over de geschiedenis van cocktails, het uitvoeren van verschillende handelingen (stirren, shaken, build en blend), en je leert natuurlijk meer over de verschillende drankjes, het mixen en het maken van garnering. Ten slotte mag je ook je eigen cocktail bereiden! Maak jij de beste cocktail van de groep? Dan win je een prijs!

Schakel onze cocktail catering in voor je feestje

Wil je een echte cocktail party houden op locatie? Benader dan onze cocktail catering. Onze cocktail catering komt bij je langs in Beverwijk om jou en je gasten de lekkerste drankjes voor te zetten. Zeker wanneer je een feestje, opening of presentatie moet regelen, is onze cocktail catering ideaal! Maak dus snel een afspraak met onze cocktailbar via onderstaande contactgegevens.

Bel of mail voor een cocktail workshop in Beverwijk

Wil je ook hulp van onze professionele cocktail catering in Beverwijk tijdens je cocktail party? Of wil je een afspraak maken voor een workshop cocktails maken? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06-26174289. Mailen mag naar info@yourcocktail.nl. Je kunt ook het online contactformulier invullen voor meer informatie. Wij hopen dat je mag genieten van een geweldige cocktail party in Beverwijk!

Back To Top