skip to Main Content

Een cocktail party door &Drinkz Volendam in Den Helder

Woon je in Den Helder en zoek je een leuk groepsuitje bij jou in de omgeving? Schrijf je dan in voor een workshop cocktails maken bij cocktailbar &Drinkz in Volendam. Tijdens een leuke cocktail workshop leren jij en je groep de lekkerste cocktails maken. Naast een cocktail workshop, kun je ook bij ons terecht voor een geweldige cocktail party in Volendam of een professionele cocktail catering op locatie. Wil je meer te weten komen over onze cocktailbar? Lees dan verder of neem direct contact met ons op vanuit Den Helder door te bellen naar 06-26174289.

Bezoek vanuit Den Helder onze cocktail party

Cocktailbar &Drinkz Volendam wordt gerund door Nederlands Kampioen cocktail shaken, Cornell Tol. Je kunt in de cocktailbar terecht voor een gezellige cocktail party. Tijdens deze avonden worden de lekkerste cocktails geserveerd door onze expert. Naast zijn eigen cocktails, kun je tijdens de cocktail party ook klassieke cocktails bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om andere dranken te nuttigen tijdens deze avonden.

Een workshop cocktails maken bij onze cocktailbar

Ben je nog op zoek naar een leuke bestemming in de omgeving van Den Helder voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Breng dan een bezoek aan cocktailbar &Drinkz in Volendam voor een workshop cocktails maken. Tijdens dit geslaagde uitje zul je vanalles te weten komen over de geschiedenis van cocktails. Hoe de verschillende handelingen moeten worden uitgevoerd (stirren, shaken, build en blend), de verschillende drankjes, het mixen en het maken van garnering. Uiteindelijk zul je ook je eigen eigen cocktail gaan bereiden. Je kunt zelfs een prijs winnen wanneer jij de beste cocktail maakt tijdens de cocktail workshop!

Onze cocktail catering voor een geslaagd feest

Ook voor een cocktail party op locatie kun je bij ons terecht. Wij hebben namelijk een professionele cocktail catering. Wanneer je ons inhuurt, komt onze cocktail catering je feestje in Den Helder verzorgen met lekkerste drankjes. Wij maken je opening, feestje of presentatie tot een geslaagd evenement. Neem snel contact op met onze cocktailbar via onderstaande contactgegevens.

Neem contact op voor een cocktail workshop in Den Helder

Heb je behoefte aan hulp van onze professionele cocktail catering in Den Helder tijdens je feestje? Of wens je een afspraak te maken voor een gezellige cocktail workshop? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06-26174289. Mailen kun je doen naar info@yourcocktail.nl. Je kunt ook het online contactformulier invullen voor meer informatie. Wij zullen een geweldige cocktail workshop of cocktail party voor je verzorgen in Den Helder!

Back To Top