skip to Main Content

Zin in een workshop cocktails maken nabij Hoorn?

Heb jij zin in een cocktail workshop in de omgeving van Hoorn? Maak dan een afspraak bij cocktailbar &Drinkz in Volendam. Na onze cocktail workshop kun jij straks ook de heerlijkste cocktails maken. Wil jij een cocktail party op een andere locatie dan onze cocktailbar? Schakel dan onze cocktail catering in. Bel nu vanuit Hoorn naar 06-26174289 en plan die workshop cocktails maken in!

Wat is een cocktail workshop?

Een cocktail workshop is een leuke en leerzame manier om alles te weten te komen over cocktails. Onze workshop cocktails maken wordt gegeven in cocktailbar &Drinkz in Volendam, dichtbij Hoorn. De bar wordt gerund door Cornell Tol, Nederlands Kampioen cocktail shaken. Jij leert dus straks in onze cocktailbar cocktails maken van the best! Hij vertelt over de geschiedenis van cocktails, alle handelingen (shaken, stirren, build en blend) komen aan bod, je leert het mixen van dranken, garnering maken en het bereiden van een eigen cocktail, waarmee je nog een mooie prijs kunt winnen!

Vermaak je gehele gezelschap met een cocktail party

Je kunt een compleet gezelschap een onvergetelijke tijd geven met een workshop cocktails maken. Deze groepsactiviteit is namelijk geschikt voor jong en oud, man en vrouw, kleine en grote groepen, alcohol-liefhebbers en mensen die nooit een druppel drinken. Werkelijk iedereen verlaat een cocktail workshop in onze cocktailbar voldaan en vrolijk. Ben je dus nog op zoek naar ideeën voor een vrijgezellenfeest, jubileum of bedrijfsuitje? Stop dan nu met zoeken, en kies voor een cursus cocktails maken. Of wij komen simpelweg naar Hoorn en creëren daar een ware cocktail party.

Optimaal genieten met onze cocktail catering

Zou jij wel een hippe cocktail party willen geven, maar wil je niet zelf de cocktails moeten maken? Schakel dan onze cocktail catering in. Wij komen hiervoor gewoon naar jouw feest in bijvoorbeeld Hoorn toe. Het is niet nodig onze cocktailbar in Volendam te bezoeken voor een heuse cocktail party. Met onze cocktail catering maak je zeer eenvoudig van jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijeenkomst een onvergetelijk evenement. Laat onze cocktail catering gemakkelijk, flexibel én betaalbaar de heerlijkste cocktails voor jullie maken!

Plan een cocktail workshop in of nabij Hoorn

Behoefte aan een knallende cocktail party in Hoorn? Of heb jij interesse in een workshop cocktails maken in onze gezellige cocktailbar? Geef bij &Drinkz in Volendam aan wat jouw wensen zijn. Wil jij een cocktail workshop of gebruik maken van onze cocktail catering? Bel 06-26174289, mail naar info@yourcocktail.nl of laat je gegevens achter op ons online contactformulier. Dan helpen wij jou graag aan die cocktail party in of nabij Hoorn!

Back To Top