skip to Main Content

Wil jij een workshop cocktails maken volgen nabij Monnickendam?

Heb jij interesse in een cocktail workshop nabij Monnickendam? Volg deze dan bij cocktailbar &Drinkz in Volendam. Iedereen kan na onze cocktail workshop de heerlijkste cocktails maken. Wil jij ergens anders dan in onze cocktailbar een cocktail party geven? Laat ons dan de cocktail catering verzorgen. Plan nu een workshop cocktails maken in vanuit Monnickendam via telefoonnummer 06-26174289!

Zo verloopt onze cocktail workshop

Wist je dat een cocktail workshop een leuke en leerzame manier is om alles te weten te komen over cocktails? Onze workshop cocktails maken is te volgen in cocktailbar &Drinkz in Volendam, dichtbij Monnickendam. Deze gezellige bar wordt gerund door Nederlands Kampioen cocktail shaken, Cornell Tol. Wil jij ook cocktails leren maken van een meester in het vak? Kom dan naar onze cocktailbar en leer over de geschiedenis van cocktails, alle handelingen (shaken, stirren, build en blend), het mixen van dranken, garnering maken en het bereiden van een eigen cocktail. Hiermee kun je zelfs nog een mooie prijs winnen!

Maak van jouw feest een knallende cocktail party

Met een workshop cocktails maken kun je een compleet (en divers) gezelschap een onvergetelijke tijd geven. Deze workshops zijn namelijk optimale groepsactiviteiten. Jong, oud, man, vrouw, kleine groepjes, grote groepen, alcohol-liefhebbers, mensen die nooit een druppel drinken: voor iedereen is een cocktail workshop een gezellig uitje. Jij hoeft niet meer verder te zoeken naar ideeën voor een vrijgezellenfeest, jubileum of bedrijfsuitje. Kom naar onze cocktailbar voor een cursus cocktails maken. Of schakel ons in in Monnickendam voor het verzorgen van een cocktail party.

Een stijlvol feest dankzij onze cocktail catering

Staat het geven van een hippe cocktail party op jouw wensenlijst? Maar wil je niet zelf de cocktails hoeven maken? Haal dan onze cocktail catering naar jouw feest in Monnickendam of elders. Wij creëren namelijk net zo graag een cocktail party in onze cocktailbar in Volendam als op locatie. Onze cocktail catering tovert jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijeenkomst om tot een onvergetelijk en stijlvol evenement. Kies ook voor onze gemakkelijke, flexibele én betaalbare cocktail catering.

Kies voor een cocktail workshop nabij Monnickendam

Wil jij een knallende cocktail party geven in Monnickendam? Of wil je onze workshop cocktails maken volgen in onze gezellige cocktailbar? Neem contact op met &Drinkz in Volendam en plan die cocktail workshop of schakel onze cocktail catering in. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 06-26174289, e-mailadres info@yourcocktail.nl of laat je gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen jou graag aan die cocktail party in of nabij Monnickendam!

Back To Top