skip to Main Content

Een workshop cocktails maken nabij Purmerend

Heb jij interesse in een cocktail workshop in de omgeving van Purmerend? Kom dan naar cocktailbar &Drinkz in Volendam. Wij geven een cocktail workshop waardoor ook jij straks de lekkerste cocktails kunt maken. Voor een cocktail party op locatie kun je onze cocktail catering inschakelen. Je bereikt onze cocktailbar vanuit Purmerend via 06-26174289.

De ingrediënten van een cocktail workshop

Een cocktail workshop is een leuke en leerzame manier om de wereld achter de cocktails te ontdekken. Onze workshops worden gegeven in de gezellige cocktailbar &Drinkz in Volendam, dichtbij Purmerend. De eigenaar van deze bar is Cornell Tol, Nederlands Kampioen cocktail shaken. In onze cocktailbar leer jij dus straks cocktails maken van the best! Alles komt aan bod. De geschiedenis van cocktails, alle handelingen (shaken, stirren, build en blend), het mixen van dranken, garnering maken en het bereiden van een eigen cocktail uiteraard. De best gemixte cocktail wint trouwens nog een mooie prijs!

Een cocktail party is geschikt voor iedereen

Wil jij dat je hele gezelschap een onvergetelijke tijd heeft? Kies dan voor een workshop cocktails maken. Deze gezellige groepsactiviteit is geschikt voor zowel kleine als grote groepen, jong en oud, man en vrouw, alcohol-liefhebber of niet. Iedereen is na een cocktail workshop in onze cocktailbar voldaan en vrolijk. Zoek je nog naar ideeën voor een vrijgezellenfeest, jubileum of een bedrijfsuitje? Hou op met zoeken, en plan nu een cursus cocktails maken in. Of haal ons naar Purmerend om aldaar een ware cocktail party te creëren.

Het gemak van onze cocktail catering

Heb jij zin in een knallende cocktail party? Maar wil jij niet eigenhandig de cocktails moeten maken? Kies dan voor onze cocktail catering. Wij werken namelijk ook op locatie, op jouw feest in Purmerend bijvoorbeeld! Je hoeft voor een cocktail party dus niet naar onze cocktailbar in Volendam, onze cocktail catering maakt simpelweg op jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijeenkomst de heerlijkste cocktails! Gemakkelijk, flexibel én betaalbaar. Kies ook voor onze cocktail catering!

Zin in een cocktail workshop nabij Purmerend?

Heb jij interesse in een cocktail party in Purmerend? Of voel jij meer voor een workshop cocktails maken in onze cocktailbar? Bij &Drinkz in Volendam kan het allemaal. Plan een cocktail workshop in of bestel onze cocktail catering voor jou (vrijgezellen)feest of bedrijfsuitje. Bel naar 06-26174289, mail naar info@yourcocktail.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen jou graag nabij Purmerend aan een ware cocktail party!

Back To Top