skip to Main Content

Bezoek vanuit Utrecht onze cocktailbar!

Wil je in Utrecht ook een een leuke cocktail workshop meemaken? Bezoek dan snel de cocktailbar &Drinkz in Volendam. Met onze hulp leer jij de lekkerste cocktails maken! Maak daarom snel een afspraak voor een geweldige cocktail workshop. Je kunt ook bij ons terecht voor de leukste cocktail party en onze cocktail catering. Wil je meer informatie over onze cocktailbar, cocktail workshop of cocktail catering? Lees verder of neem contact met ons op vanuit Utrecht door te bellen naar 06-26174289.

Onze cocktail workshop

Woon je in Utrecht? Bezoek dan snel eens het gezellige Volendam voor een leuke cocktail workshop bij cocktailbar &Drinkz. Cornell Tol is de eigenaar van deze prachtige cocktailbar en hij is Nederlands Kampioen cocktail shaken. Je leert het maken van cocktails dus van een echte expert! Tijdens een workshop cocktails maken leer je ontzettend veel. Je komt alles te weten over de verschillende handelingen (stirren, shaken, build en blend). Maar je leert ook over verschillende dranken, mixen, het maken van garnering en bereiden van je eigen cocktail. Je krijgt zelfs wat te horen over de geschiedenis van het cocktailshaken. Maak jij de best gemixte cocktail? Dan win je een prijs!

Bezoek een workshop cocktails maken vanuit Utrecht

Wil je een leuk bedrijfsuitje plannen of zoek je in Utrecht nog een origineel idee voor een vrijgezellenfeest? Kies dan voor een cocktail workshop! Een cocktail workshop is een hele leuke activiteit voor zowel kleine als grote groepen. In onze cocktailbar zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk uitje beleeft. Maak daarom snel een afspraak voor een workshop cocktails maken!

Onze cocktail catering voor de leukste cocktail party

Wil jij een echte cocktail party bij jouw thuis in Utrecht organiseren? Dan kun je onze cocktail catering inschakelen. Wij maken op je cocktail party de lekkerste cocktails voor jou en je gasten. Met onze cocktail catering wordt jouw cocktail party een feestje om nooit meer te vergeten. Onze cocktail catering is ideaal wanneer je een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje wilt houden!

Bel of mail voor een workshop cocktail maken in Utrecht

Wil je ons inschakelen voor een cocktail party met een echte cocktail catering? Of wil je een afspraak maken voor een workshop cocktails maken in onze cocktailbar? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-26174289. Je kunt ons ook mailen via info@yourcocktail.nl of je vult het online contactformulier in op onze website. Wij willen je graag helpen met een geweldige cocktail party in Utrecht!

Back To Top