skip to Main Content

Zin in een workshop cocktails maken in Volendam?

Heb je zin in een gezellige cocktail workshop in Volendam? Kom dan langs bij cocktailbar &Drinkz. Wij leren jou graag hoe je de lekkerste cocktails kunt maken. Voor je eigen cocktail party! Plan snel een cocktail workshop bij ons in. Ook bieden wij cocktail catering aan. Bel naar 06-26174289 en wij zien je graag tegemoet in onze cocktailbar in Volendam!

Onze cocktail workshop

Middenin het gezellige Volendam vind je de populaire cocktailbar &Drinkz. De eigenaar van deze bar is Cornell Tol. Hij is Nederlands Kampioen cocktail shaken. Je weet dus zeker dat je alle tips and tricks van de beste leert! Cornell geeft in deze sfeervolle cocktailbar leuke en leerzame workshops. Tijdens zo’n cocktail workshop leer je alles over de geschiedenis van cocktails. Daarnaast komen alle handelingen (shaken, stirren, build en blend) aan bod. Verder leren we jou dranken mixen, garnering maken en tot slot uiteraard het bereiden van een eigen cocktail. Wat het nog spannender maakt: de best gemixte cocktail wint een prijs!

Iedereen geniet van een cocktail party

Een workshop cocktails maken is een leuke activiteit voor zowel kleine als grote groepen. Het behoort daardoor volgens ons tot een van de leukste groepsactiviteiten. Jong of oud, alcohol-liefhebber of niet, man of vrouw; iedereen gaat na een cocktail workshop in onze cocktailbar zeer voldaan naar huis. Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest? Of moet er een bedrijfsuitje gepland worden? Overweeg dan eens een cursus cocktails maken! Kom naar Volendam en beleef een onvergetelijke cocktail party.

Wij verlenen ook cocktail catering

Heb jij zin in een knallende cocktail party, maar hoef jij niet zo zeer zelf cocktails te maken? Of wil jij genieten van de allerlekkerste cocktails, maar vindt jouw feest, opening of presentatie niet in onze cocktailbar in Volendam plaats? Schakel dan onze cocktail catering in. Wij zorgen dat jouw evenement naar een hoger niveau wordt getild door de heerlijkste cocktails aan te bieden op locatie. Maak van jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijeenkomst een ware cocktail party dankzij onze cocktail catering!

Plan een cocktail workshop bij onze cocktailbar in Volendam in

Je begrijpt, een workshop cocktails maken bij &Drinkz in Volendam is meer dan een cocktail cursus alleen. Wij maken van deze leuke en leerzame bezigheid een heuse cocktail party vol gezelligheid, plezier, smaakbelevingen en uiteraard overheerlijke cocktails. Onze aanpak is flexibel en betaalbaar. Neem snel contact met ons op om jouw cocktail workshop te plannen. Bel naar 06-26174289, mail naar info@yourcocktail.nl of vul ons online contactformulier in. Wees welkom in onze cocktailbar in Volendam!

Back To Top